design.befaestningen.dk

Billedstil

Københavns Befæstnings billedstil symboliserer eventyr. Det er et spændende univers, der skal opdages og opleves.


Billedstilen er inddelt i tre temaer: Mennesker & liv på befæstningen, Arkitektur og Bynatur.


Ved at benytte forskellige virkemidler bliver billederne dynamiske. Det kan være ved at fokusere på farver og beskæring. Der kan gøres brug af effekter ved at lege med dybdeskarpheden, lys, vinkler og perspektiver.


Billederne skal alle fortælle en historie, og der må gerne tænkes i aktivitet og ro på samme tid.Mennesker og liv på befæstningen

Denne billedstil viser, at Københavns Befæstning ikke kun er et historisk område – men et rekreativt område med liv.


Her handler det om at menneskeliggøre befæstningen og arealerne omkring den. Befæstningerne skal ikke kun opfattes som historiske monumenter men i stedet som steder med muligheder for bevægelse, opdagelse og aktiviteter.

 

Arkitektur

Befæstningens arkitektur er unik og fyldt med fine detaljer. Ved at betragte arkitekturen får man en masse billeder forærende.


Mulighederne er mange: Finurlige former, flotte buer og rå kanter. I denne billedstil kan man fokusere på detaljerne og lege med perspektiv og utraditionelle vinkler, nærbilleder med videre.


Billederne må gerne afspejle befæstningens materialer, den grå beton i den grønne natur.

 

Bynatur

De imponerende befæstningsanlæg ligger midt i grøn natur. De er ofte gemt lidt af vejen og er en integreret del af naturen.


Billederne kan tages med og uden fokus på befæstningen. Det kan være billeder af naturen, spejlinger i vand, lysets fald på bygningerne eller i skovbrynet. Det skaber en speciel stemning af by og natur.

Du finder Befæstningens billedbank her.

Billedstil.jpg