design.befaestningen.dk

Pressemeddelelser

Kontakt til pressen er en vigtig kommunikationsvej for Københavns Befæstning. Afholder du fx et arrangement på et af forsvarsringens anlæg, kan det være en god ide at kontake de medier, der kunne være interesserede i arrangementet. Tit kan kontakten ske i form af en pressemeddelelse.

Projektbeskrivelse
Vi har udarbejdet en standardbeskrivelse af Københavns Befæstning, som skal indsættes til slut i alle pressemeddelelser. Beskrivelsen forklarer kort historien om Befæstningen, formålet med projektet og hvem der står bag.

Du finder teksten her: Pressemeddelelse_standardtekst. Dokumentet kan samtidig bruges til at strukturere din pressemeddelelse.

Versionering
Når du skriver din pressemeddelse, kan det også være en god ide at målrette den, det medie du henvender dig til fx til lokale og landsdækkende medier. Du kan se eksempler på en versionering til hhv. landsdækkende og nationale medier her: To eksempler på versionering

I menuen til højre finder du desuden eksempler på pressemeddelelser, der tidligere er blevet udsendt af Københavns Befæstning.